Andrés Ángel S.M., l’home de 45 anys i de nacionalitat espanyola que va assassinar la seva parella, Rosa Navarro, a Sant Joan Despí, té antecedents per violència masclista, tal com ha pogut saber de fonts judicials 

L’home va ser detingut pels Mossos d’Esquadra a l’aeroport del Prat quan intentava escapar-se del país després, segons sembla, d’haver planejat i executat l’assassinat de la seva parella.

Antecedents de violència masclista

En ser detingut i comprovats els seus antecedents, es va confirmar que l’home havia estat condemnat per altres agressions masclistes contra, com a mínim, una de les seves exparelles.

Segons ha pogut saber, l’home va agredir i amenaçar la parella d’aquell moment. No va entrar a presó. L’home segueix a la comissaria dels Mossos del Prat de Llobregat a l’espera de passar a disposició judicial aquest divendres.

La Rosa mai el va denunciar

Les denúncies que havia presentat una exparella contra Andrés Ángel no les va repetir la Rosa -mare d’una nena de 14 anys d’un matrimoni anterior- tot i que, i segons la versió dels seus veïns a ElCaso.cat, vivia en un “infern”. Fonts judicials van confirmar ahir poca estona després del crim que no hi havia denúncies de la víctima contra el seu presumpte botxí.

El crim va tenir lloc al sisè pis del carrer de Marià Tarrida de Sant Joan Despí. La veïna del cinquè, just a sota d’on vivia la Rosa, l’Eva, sí que ha explicat que tot i que ahir no havia sentit crits, sí que n’havia sentit anteriorment. “Era un infern”, va arribar a assegurar.

https://elcaso.elnacional.cat/ca/successos/andres-angel-assassi-rosa-navarro-sant-joan-despi-violencia-masclista_25823_102.html

Categories: notícies

1 comentari

AffiliateLabz · Febrer 16, 2020 a les 12:58 am

Great content! Super high-quality! Keep it up! 🙂

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *